Over Karin

Werk je samen met The Home Director, dan is exclusiviteit gegarandeerd. Ik hecht waarde aan het persoonlijke, zowel in de samenwerking als in het inrichten van jouw huis. Een samenwerking die zich kenmerkt in korte lijnen en intensief contact. Zoals The Home Director de regie neemt bij het maken van alle interieurkeuzes, regisseer ik het verhaal van jouw persoonlijke ruimte. Door een warme, stoere stijl aangevuld met een vleugje elegantie, weet ik zowel mannen als vrouwen een gevoel van thuis te geven. Tijdens onze samenwerking ben je verzekerd van deskundig advies, doordachte ontwerpen en unieke invalshoeken. Door jarenlange ervaring heb ik de kennis en vaardigheden om je goed te ondersteunen bij de uitvoering van A tot Z. Van een breed netwerk aan leveranciers, offertes opvragen bij betrouwbare partners tot het inkoopproces van meubels, The Home Director ondersteunt of neemt de regie. Met aandacht voor het grote geheel, oog voor de kleine details.

Hoogstpersoonlijk

Werk je met The Home Director samen, dan werk je exclusief met mij. Een intensieve samenwerking waarbij ik zorg voor stabiliteit in een drukke periode en waar positiviteit centraal staat.

Passie

Dit is hoe The Home Director ontstaan is en wat mij nog elke dag drijft om te doen wat ik doe. Interieurs ontwerpen met gevoel; méér dan alleen een mooie ruimte. Een omgeving waar ieder gezinslid zich thuis voelt. 

Balans

Het creëren van een evenwichtige verhouding tussen verschillende elementen, zoals kleur, textuur, vorm en functie. The Home Director zorgt voor een balans tussen een krachtig en verfijnd interieur. 

Expertise

Tijdens onze samenwerking ben je verzekerd van deskundig advies, doordachte ontwerpen en unieke invalshoeken. Door jarenlange ervaring heb ik de kennis en vaardigheden om je geheel te ondersteunen bij de uitvoering van projecten van A-Z.

Reviews

Mocht u op zoek zijn naar een interieuradviseur die uitblinkt in creativiteit, professionaliteit en ongeëvenaarde responsiviteit, dan beveel ik Karin van The Homedirector van harte aan. Haar grensverleggende expertise en verbluffende vakmanschap hebben ons buitengewoon voldaan gesteld bij het inrichten van onze nieuwbouwwoning, met een resultaat dat werkelijk weergaloos is. 
Fam. Zahir
Werkelijk alles aan The Home Director is perfect. Wij zijn zo blij dat we Karin hebben ontmoet en hebben benaderd voor de verbouwing van onze woning. Het contact was erg prettig, vanaf de intake, de eerste indeling, 3D tekeningen, het interieurshoppen tot aan het af stylen na de verbouwing. De expertise van Karin gaat ver en ze voelde goed aan wat onze wensen waren. Ze ontzorgt, denkt mee en begeleidt het hele traject. Wij kijken alweer uit naar een volgend project waarbij we The Home Director zeker gaan benaderen.
Koen & Marjolein
Wij zijn ontzettend blij met de hulp van Karin. Vanaf het eerste moment was ze betrokken en dacht ze mee over onze wensen en stijl. Ze begeleidde het hele proces van A tot Z en luisterde goed naar onze ideeën en feedback. Het resultaat was nog mooier dan de ontwerpen die we bespraken en wij zijn heel erg tevreden over het eindresultaat. Wij kunnen Karin aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een professionele en meedenkende stylist voor zijn of haar interieurproject
Fam. Verhulst
Wij hebben een hele prettige samenwerking gehad met The Home Director. Zij heeft het interieuradvies voor ons bedrijfspand gedaan, welke uit drie verdiepingen bestaat. Er waren wat specifieke wensen, welke allemaal zijn verwerkt. Daarbij ook een aantal super leuke ideeën waar wij zelf niet op waren gekomen. Absolute aanrader!!
The Halal Village